Make-up

Je een keer professioneel op laten maken?

Make-up kan je helpen er perfect uit te laten zien. Frisser en jonger door het juiste kleur gebruik. Oostindie Haarspecialisten gebruikt make-up merken die de uiterste aandacht voor het milieu hanteren en niet getest zijn op dieren. Voor een afspraak kan je natuurlijk met ons bellen, maar ook gelijk een online afspraak maken door op de rode knop te drukken.

make-up Oostindie Haarspecialisten
Nieuwe coupe? Een nieuwe make-up?

Heb je een nieuwe coupe en wil je graag ook een make-up aan laten brengen? Vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag.

Make-up workshop?

Wil je weten hoe je jezelf mooi kan opmaken? Oostindie Haarspecialisten leert het je stap voor stap. Zodat je het thuis ook gemakkelijk kan opbrengen. De beauty pas die je zelf in kan vullen tijdens de workshop, helpt je hierbij.

De producten die wij gebruiken zijn van Barbera Bort. Deze producten zijn hypo allergeen en niet getest op dieren. Onderstaande foto’s zijn van vrouwen die zich zelf op hebben gemaakt tijdens deze workshop. Voor een persoonlijke make-up workshop is de investering 45 euro.  Wil jij dat ook? Neem gerust contact op.  Gelijk een afspraak maken?