Make-up

Je een keer professioneel op laten maken?

Make-up kan je helpen er perfect uit te laten zien. Frisser en jonger door het juiste kleur gebruik. Oostindie Haarspecialisten gebruikt make-up merken die de uiterste aandacht voor het milieu hanteren en niet getest zijn op dieren. Voor een afspraak kan je natuurlijk met ons bellen, maar ook gelijk een online afspraak maken door op de rode knop te drukken.

make-up Oostindie Haarspecialisten
Nieuwe coupe? Een nieuwe make-up?

Heb je een nieuwe coupe of een andere kleur haar? Dan wil je natuurlijk ook een nieuwe make-up. Wil je graag advies over de make-up producten, nieuwe make-up spulletjes aan schaffen? Dan is het rustiger vooor jou, maar ook voor ons, dat je daar een afspraak voor maakt. Ook is het mogelijk om wenkbrauwen te verven, epileren of harssen. Ook dit op afspraak.

Maak je een afspraak bij ons voor een nieuwe coupe, dan geven we gratis advies over nieuw aan te schaffen make-up.
Make-up workshop?

Wil je weten hoe je jezelf mooi kan opmaken? Oostindie Haarspecialisten leert het je stap voor stap. Zodat je het thuis ook gemakkelijk kan opbrengen. De beauty pas die je zelf in kan vullen tijdens de workshop, helpt je hierbij.

De producten die wij gebruiken zijn van Barbera Bort. Deze producten zijn hypo allergeen en niet getest op dieren. Zeer goede houdbaarheid en in mooie verpakkingen. Voor een persoonlijke make-up workshop is de investering 45 euro.  Wil jij dat ook? Neem gerust contact op.  Gelijk een afspraak maken?