Haar/hoofdhuid diagnose apparaat

Haar/hoofdhuid diagnose apparaat.
Heb jij haar en of hoofdhuid problemen? Een op de drie Nederlanders kampt hiermee.

Toch is het niet altijd te zien, waar je last van hebt. Het kan zijn dat je natte roos, of droge roos hebt. Je kan jeuk op je hoofd hebben. Maar, hoe behandel je dit? Je moet dan toch weten wat het precies is. Dat kan bij Oostindie Haarspecialisten. Heel makkelijk, én je kan zelf ook nog eens mee kijken.

Haardiagnose apparaat Oostindie Haarspecialisten
Haar en hoofdhuid problemen Oostindie Haarspecialisten

Je kan ook schilfering van de hoofdhuid hebben. Of een gevoelige hoofdhuid. Maar ook haar wat beschadigd is. En zeker ook psoriasis of andere problemen.

Haar/hoofdhuid diagnose apparaat:

Aan de hand van het haar en hoofdhuid diagnose apparaat, kunnen wij samen bekijken welke behandeling en/of producten nodig zijn. In een latere fase bekijken we dan hoe het haar en of de hoofdhuid hersteld is.

maak een afspraak voor haar/hoofdhuid diagnose

haar en hoofdhuid diagnose apparaat
kijk zelf mee naar je haar en hoofdhuid. 500 x vergroot
  • ik had haaruitval en een heel gevoelige hoofdhuid. De producten die ik nu gebruik hebben mijn haar en hoofdhuid een behoorlijke opknapbeurt gegeven.
  • W.N: ik heb alopecia en gebruik de shampoo voor mijn hoofdhuid en haar, wat ik met een gerust hart kan gebruiken. Mijn hoofdhuid is heel mooi, zelfs de huidarts verwonderd zich er over.
  • ik had een geïrriteerde hoofdhuid en rooie vlekken. Na de hoofdhuid diagnose hebben we de producten uitgezocht voor verzorging thuis. Na 5 weken bleek er al een behoorlijke verbetering plaatsgevonden. De hoofdhuid was tot rust gekomen.
  • mijn zoon heeft nu een bos haar ik wil de shampoo ook.

Haar/hoofdhuid diagnose apparaat;

Gezonde hoofdhuid:

Een gezonde hoofdhuid is de basis voor mooi haar! Het is dus belangrijk om je te helpen bij de juiste verzorging van je hoofdhuid. Elk haartype heeft ook unieke en specifieke behoeften. Maar in heel veel gevallen gaan we eerst de hoofdhuid behandelen.

Beschadigd haar:

Waarom is het absoluut noodzakelijk om beschadigd haar te behandelen? Beschadigd haar heeft niet alleen een gebrek aan glans, soepelheid en een gezonde uitstraling. Maar het kan onhandelbaar, pluizig, en lastig te stylen zijn.

Beschadigd haar kan aan de binnenkant beschadigd zijn en gemakkelijk afbreken of splijten aan de punten. Als beschadigd haar niet behandeld wordt is de enige oplossing afknippen. Beschadigd haar ziet er dof en stroachtig uit en heeft gespleten haarpunten.

Kam nat haar altijd met een speciale borstel en bescherm je haar in de zon met een UV-filter. Vraag in de kapsalon naar de speciale producten.

Wat zijn de oorzaken van beschadigd haar?

Door het haar ruw af te drogen met een handdoek kan het haar beschadigen. Bovendien kan het haar daardoor te ver opgerekt worden en afbreken. Onprofessionele haarkleuringen, blondering, of permanent kunnen het haar beschadigen.

  • De schubben laag raakt beschadigd en het haar wordt dof en moeilijk te kammen. Om de weerstand van het haar te herstellen moet het gevoed worden aan de binnenkant en de buitenkant. Voor gezond haar zijn belangrijk o.a. koolhydraten, vitamine D en C. haar/hoofdhuiddiagnose apparaat

Zien we je in onze salon? Interesse in een haar/hoofdhuid advies? Maak wel een afspraak en op de dag van de afspraak was je je haar het liefst niet. Wij hebben dan een betere kijk op de eventuele behandeling. Afspraak maken