Haar/hoofdhuid diagnose apparaat

Heb jij haar en of hoofdhuid problemen? Een op de drie Nederlanders kampt hiermee.
haar en hoofdhuid diagnose
kijk zelf mee naar je haar en hoofdhuid. 500 x vergroot

Dat kan zijn roos, schilfering van de hoofdhuid, gevoelige hoofdhuid, haar wat beschadigd is, psoriasis of andere problemen. Aan de hand van de haar en hoofdhuid diagnose kunnen wij samen bekijken welke behandeling en/of producten nodig zijn. In een latere fase bekijken we dan hoe het haar en of de hoofdhuid hersteld is.

Voor het haar/hoofdhuid diagnose advies is wel een afspraak nodig.

Haar en hoofdhuid problemen Oostindie Haarspecialisten
Haar en hoofdhuid problemen
 • ik had haaruitval en een heel gevoelige hoofdhuid. De producten die ik nu gebruik hebben mijn haar en hoofdhuid een behoorlijke opknapbeurt gegeven.
 • W.N: ik heb alopecia en gebruik de shampoo voor mijn hoofdhuid en haar, wat ik met een gerust hart kan gebruiken. Mijn hoofdhuid is heel mooi, zelfs de huidarts verwonderd zich er over.
 • ik had een geïrriteerde hoofdhuid en rooie vlekken. Na de hoofdhuid diagnose hebben we de producten uitgezocht voor verzorging thuis. Na 5 weken bleek er al een behoorlijke verbetering plaatsgevonden. De hoofdhuid was tot rust gekomen.
 • mijn zoon heeft nu een bos haar ik wil de shampoo ook.

  Waarom is het absoluut noodzakelijk om beschadigd haar te behandelen?

  Beschadigd haar heeft niet alleen een gebrek aan glans, soepelheid en een gezonde uitstraling. Maar het kan onhandelbaar, pluizig, en lastig te stylen zijn. Beschadigd haar kan aan de binnenkant beschadigd zijn en gemakkelijk afbreken of splijten aan de punten. Als beschadigd haar niet behandeld wordt is de enige oplossing afknippen. Beschadigd haar ziet er dof en stroachtig uit en heeft gespleten haarpunten. Kam nat haar altijd met een speciale borstel en bescherm je haar in de zon met een UV-filter. Vraag in de kapsalon naar de speciale producten.

  Wat zijn de oorzaken van beschadigd haar?

  Door het haar ruw af te drogen met een handdoek kan het haar beschadigen. Bovendien kan het haar daardoor te ver opgerekt worden en afbreken. Onprofessionele haarkleuringen, blondering, of permanent kunnen het haar beschadigen. De schubben laag raakt beschadigd en het haar wordt dof en moeilijk te kammen. Om de weerstand van het haar te herstellen moet het gevoed worden aan de binnenkant en de buitenkant. Voor gezond haar zijn belangrijk o.a. koolhydraten, vitamine D en C. beschadigd haar