Heren

Kapsels

Voor de herenkapsels:

Vraag naar Henk. Henk is opgegroeid in een kappersfamilie en is al dameskapper vanaf 18 jarige leeftijd. Eerst dameskapper, daarna herenkapper en trainer. Jarenlange expertise in binnen en buitenland. Al 25 jaar mede eigenaar van Oostindie Haarspecialisten.

Heren:

Kapsels: heren kunnen bij ons terecht voor knippen, kleuren, baard en snor knippen.

Henk: De heren kapsels zijn op dit moment veel met een zij scheiding. Dit is echt de trend. De nek partij is kort en de zijkanten kort of opgeschoren.. De één wil het wat langer de ander wat korter. Maar meestal wel met een kuif of lok. Ook komen een groep mannen die het haar echt langer willen dragen. Daarbij is de verzorging van het haar belangrijker.

Kapsels voor oudere mannen; dan is het meestal beter om het boven haar wat langer te dragen, want dat wordt vaak wat dunner. Daar hebben wij dan wel weer goede producten voor. Producten tegen haaruitval. Maar ook bijvoorbeeld een shampoo om grijs haar op te frissen. Bij de wasbak maken we vaak een kleurtje voor in het haar, wat een natuurlijke uitstraling heeft, maar wel 80% grijs dekkend is. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan dit dan even inwerken.

Van Lanza hebben wij mooie styling producten, zodat je elk gewenst kapsel kunt stylen. SP producten tegen haaruitval en gevoelige hoofdhuid.

Oostindie Haarspecialisten

Heren: Kapsels, nieuwe haarmode : De vormen zijn wat vierkanter geworden. Meer graduatie en vloeiende lijnen. De kapsels zijn allemaal symmetrisch met lange bovenlagen die vloeiend overgaan in de opgeknipte zijkanten. Met een kuif kan de man er als een echte dandy uitzien. Een beetje als James Dean. De kapsels zijn geschikt voor mannen die er een beetje nonchalanter bijlopen.  Ook een bos met krullen is weer helemaal t rendy.

kapsels Oostindie Haarspecialisten