Kapsels

Kapsels.

Voor de herenkapsels:

Vraag naar Henk. Henk is opgegroeid in een kappersfamilie en is al dameskapper vanaf 18 jarige leeftijd. Eerst dameskapper, daarna herenkapper en trainer. Jarenlange expertise in binnen en buitenland. Al 25 jaar mede eigenaar van Oostindie Haarspecialisten.

Heren:

Kapsels: heren kunnen bij ons terecht voor knippen, kleuren, baard en snor knippen.

Henk: De heren kapsels zijn op dit moment veel met een zij scheiding. Dit is echt de trend. De nek partij is kort en de zijkanten kort of opgeschoren.. De één wil het wat langer de ander wat korter. Maar meestal wel met een kuif of lok. Ook komen een groep mannen die het haar echt langer willen dragen. Daarbij is de verzorging van het haar belangrijker.

Kapsels voor oudere mannen; dan is het meestal beter om het boven haar wat langer te dragen, want dat wordt vaak wat dunner. Daar hebben wij dan wel weer goede producten voor. Producten tegen haaruitval. Maar ook bijvoorbeeld een shampoo om grijs haar op te frissen. Bij de wasbak maken we vaak een kleurtje voor in het haar, wat een natuurlijke uitstraling heeft, maar wel 80% grijs dekkend is. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan dit dan even inwerken.

Heren: Kapsels, nieuwe haarmode : De vormen zijn wat vierkanter geworden. Meer graduatie en vloeiende lijnen. De kapsels zijn allemaal symmetrisch met lange bovenlagen die vloeiend overgaan in de opgeknipte zijkanten. Met een kuif kan de man er als een echte dandy uitzien. Een beetje als James Dean. De kapsels zijn geschikt voor mannen die er een beetje nonchalanter bijlopen.  Ook een bos met krullen is weer helemaal trendy.

  • Kitty Augustijn: Ik word al vele jaren super geknipt door Henk, een lekker koppie koffie en een gezellig gesprek maken een knipbeurt tot een ontspannen uitje.
  • Marianne Woning: Perfecte adviezen – gezellige atmosfeer!
  • Gerard Woning: Goede service en adviezen!
  • Leroy van den Bos :Gezellig en erg professioneel.

Dames:

Met of zonder kleur, omvorming of make-up.

Bij blonderen of kleuren van het haar kijken Oostindie Haarspecialisten altijd eerst naar de conditie van het haar en de hoofdhuid. Bij twijfel blonderen we niet. Voor de geschikte blond nuances, kijken we ook naar de huidtint van de klant. Door de ondertoon te controleren, bepalen we of een koele of een warme tint beter staat.

Heb je een afspraak voor een blondering of kleuring was je haar dan niet van te voren. We raden onze klanten met blond gekleurd haar zeker een goede shampoo en conditioner te gebruiken. Hierdoor krijgt het haar vitaliteit.

kapsels

Momenteel zie je veel koel blond haar in de bladen, het straatbeeld en op social media. We gebruiken verschillende technieken voor blond haar. Dit kan zijn een blondering, folie mazen met effect high light of juist low light effecten. Maar ook mogelijk is bijvoorbeeld slechts een nuance kleur toe te voegen aan het haar.

Kapsels moeten goed passen bij de gezichtsvorm. Neem bijvoorbeeld een mooie bob. Tijdens het knippen kijken we goed naar je kaaklijn. Ook bij de langere kapsels kijken we naar een gezichtsvorm. Qua styling is het allemaal wat natuurlijker. Softe bewegende krullen of glad en gezond haar.

Kapsels. Kleuren van de nieuwe haarlijn: veel rood, koper en mahonie. Het kleurverloop is heel natuurlijk, en vooral mooi. Dieper bij de aanzet tot lichter aan de punten. Gelijk een afspraak maken? Afspraak maken

Kapsels: Lang haar

Dames: lang haar: Is niet altijd hetzelfde; elke vrouw heeft weer andere haar verzorging nodig. 37% van alle vrouwen heeft lang haar en nog meer vrouwen zouden graag een mooie gezonde bos haar willen hebben.

Maar voor je dat bereikt hebt, moet je haar heel wat doorstaan; kleuren, föhnen en stylen – om je haar daarbij gezond te houden is gerichte verzorging onmisbaar. Een haar punten serum dat je haar beschermt tegen gespleten punten en een hydraterende shampoo, die is afgestemd op jouw haartype horen bij die verzorging.

Maar het is vooral belangrijk om je kapsel op de juiste manier en met zorg te behandelen. Dep na het wassen het water zachtjes uit je haar, om het niet te belasten. Föhn het niet te heet en borstel het alleen met een kam met grove tanden. En vertrouw vooral op hoogwaardige, effectieve verzorging.

Oostindie Haarspecialisten, Kapsalon in Zwolle, knipt ook alleen maar kleine puntjes indien je dit wenst, want je bent natuurlijk trots op je lange haar!

kapsels

De repairlijn van System Professional herstelt het haar en is speciaal ontwikkeld voor lang haar, want lang haar heeft de meeste zorg nodig. In de salon kan bijvoorbeeld het repair masker met de smoothen infusion worden gecombineerd. Het resultaat;  prachtig gezond glanzend lang haar. Bron: System Professional Wella.

Henk Beens: De reacties op het haar van Lindy waren gigantisch. Iedereen vond het geweldig!

Volume in je haar?  Headlines.

Kapsels met volume in je haar? Volume wat langer blijft zitten, maar net geen permanent is?

Kapsels: Headlines.

Headlines is een mooie oplossing voor mensen met fijn en slap haar. Maar ook voor mensen met grof dik haar. Het geeft een mooie volume zonder al te veel krul.

Oostindie Haarspecialisten zorgen er voor dat je haar de natuurlijke glans behoudt. Headlines zijn ook een ideale basis voor individuele styling variaties. Verzorgende polymeren vormen een beschermend laagje om het haar en zorgen voor een gelijkmatige haarstructuur.

Waarom bij Oostindie Haarspecialisten? …..Wij hebben al 30 jaar ervaring met headlines. Wil je weten hoe wij headlines in zetten met de voor jou haar juiste wikkels of shapers. Welke inwerktijd voor welk haar. Het is wel verplicht om de juiste shampoo te gebruiken. Anders geven wij geen garantie op de headlines. Voor headlines staat 6 tot 8 weken, maar onze klanten hebben er meestal 3 maand plezier van.