Kapsels

Kapsels, onder te verdelen in Heren of Dames.

Oostindie Haarspecialisten. Kapper in Zwolle/ Westenholte. Dames en heren kapsalon waar je kwaliteit en vakkundig advies krijgt voor coupe en kleur. Waarbij rekening gehouden wordt met de valling van het haar, gezichtsvorm en style. Tenslotte is ieder mens uniek met een eigen identiteit. Als imago kapper ben je bij ons aan het juiste adres.

Wachten?

Wij bieden betaalbare luxe en werken dan ook hoofdzakelijk op afspraak, maar als je even moet wachten bieden wij gratis Wifi en een lekker kopje koffie van vers gemalen bonen. Blikvanger bij de wachthoek is de nieuwe led tv waar je de nieuwste mode en nieuwste haar kleuren laten zien.

Oostindie Haarspecialisten

Henk Oostindie:

 

Dames en Heren kapper, trainer erkend leerbedrijf, hoofdhuid en haar specialist. ( internationale trainingen gevolgd bij Junge en Michaelis)

Tiny Oostindie:

Topstylist, colorist, visagist en image consultant. (Internationale trainingen gevolgd bij Junge en Michaelis) Nominatie Coiffure Award.

 

 

 

 

 

 

Maaike W: Mijn haar en make-up zijn de hele dag prima blijven zitten. Ik was er zo blij mee! Op de foto’s zag ik pas echt hoe mooi mijn haar en de make-up was.

Heren: Kapsels, knippen, snijden, omvorming, kleur en baard

Zie ook  heren kapsels

 

Dames: Kapsels, knippen, snijden, kleur, omvorming, opsteken, make-up en epileren.

Zie ook onder dames kapsels