L’ANZA

Wij werken in onze salon met L’ANZA, het enige merk dat daadwerkelijk healing haircare biedt. Ook is L’ANZA een van de weinige kappersmerken die een gezonde en duurzame aarde ondersteunt.
Alle producten hebben een helende werking en bouwen het haar van binnenuit op. L’ANZA gebruikt de nieuwste technologieën voor het sterkste, gezondste haar. Terwijl veel haarverzorgingsseries claimen dat zij het haar verzorgen, is L’ANZA het enige merk dat in staat is om het haar te herstellen,ook is L’anza een van de weinig merken die een gezonde en duurzame aarde ondersteunt.


Recyclebaar materiaal

L’ANZA gebruikt gerecyclede materialen en spoort consumenten aan om lege flacons te recyclen:

  • Alle flacons en dozen zijn gemaakt van‘post-consumer recyclet’ (PCR) materialen, ofwel materialen die eerder
    door consumenten zijn gebruikt en vervolgens zijn gerecycled.
  • De verpakking is gemaakt van gerecyclede materialen.
  • De verpakking en flacons zijn recyclebaar.


‘Schone lucht’-formules

L’ANZA producten bevatten geen ozon-belastende ingrediënten. L’ANZA producten voldoen aan alle milieuregels.

Bescherming van onze regenwouden
L’ANZA helpt onze regenwouden te behouden door botanische extracten en andere ingrediënten af te nemen van landen, waar het gebruik wordt gecontroleerd en die strategieën hanteren voor duurzame bronnen.

Geen dierproeven
L’ANZA is trots op de vermelding op de Caring Company-lijst van PETA, vanwege de dierproefvrije formules en producten.

Glutenvrij
Bijna alle L’ANZA Healing Haircare producten bevatten geen tarwe ingredienten en zijn dus glutenvrij.
Opmerking: Tarweproteinen kunnen aanwezig zijn in L’ANZA Healing Color en tarwekiemolie in de Nourishing Conditioner
en Mint Revitalizer.

Parabeen ‘veilig’
In de meeste cosmetica worden parabenen gebruikt als conserveringsmiddelen. L’ANZA Healing Haircare gebruikt alleen parabenen die FDA goedgekeurd zijn voor voedingsmiddelen.

Ingrediënten
L’ANZA Healing Haircare gebruikt botanische ingrediënten die zoveel mogelijk organisch, gecertficeerd organisch en in het wild groeiend zijn.

Organisch
Organische planten groeien op het land zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, petrochemische meststoffen of andere chemische giftige stoffen.

Gecertificeerd organisch
Gecertificeerde organische planten groeien op land waar geen bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt in de laatste zeven jaar. Deze gewassen zijn door de overheid gecertificeerd als ‘organisch’.

In het wild groeiend
Deze planten groeien in het wild, zoals in het Amazone regenwoud, tropische eilanden van Polynesië, bergen van China en India. Ze zijn niet gekweekt op een boerderij, en zijn niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, petrochemische meststoffen of andere chemische giftige middelen. Omdat deze bronnen ‘wild’ zijn, is er geen overheidsregeling om ze te certificeren net als gecertificeerde plantaardige ingrediënten.

Hoogste kwaliteit
De ingrediënten zijn grondig getest om te verzekeren dat ze de hoogste kwaliteit hebben en veilig zijn voor consumenten. Zij zijn goedgekeurd door overheidsinstellingen en wetenschappelijke instellingen, zoals de Food & Drug Administration (FDA), Cosmetic Toiletry & Fragrance Association (CTFA) en Cosmetic Ingredient Review (CIR).

Geen carcinogenen
L’ANZA bevat geen carcinogenen of andere ingrediënten die schadelijk zouden kunnen zijn voor de menselijke gezondheid.

 

HEALING STRENGTH

Haarherstellende verzorging voor haar dat er jonger uitziet. Als eerste haarverzorgingslijn met het geavanceerde CP Anti Aging Complex herstelt HEALING STRENGTH de jeugdige gezondheid en schittering van slap, kwetsbaar haar. CP staat voor Cystine Peptiden, de belangrijkste aminozuren van de keratinestructuur van het haar. Deze worden aangevuld en geven zo een impuls aan de kracht, glans en elasticiteit van uw haar. Uw haar krijgt zijn zijdezachte glans terug en ziet er weer levendig en jeugdig uit. Ideaal als u slap, futloos of lang haar heeft. Of als uw haar is beschadigd door ouderdomsversnellers.

whiteteashampoo WHITE TEA SHAMPOO
Herstelt de jeugdige glans, kracht en elasticiteit. Sulfaatvrije formule.
manukahoneyconditioner MANUKA MUD CONDITIONER
Herstelt de jeugdige glans, kracht en elasticiteit. Herstelformule voor dagelijks gebruik.
neemplantsilkserum NEEM PLANT SILK SERUM
Voor een onmiddelijke glans en zijdezachte souplesse. Lichtgewichtformule.

HEALING VOLUME

Lichtgewicht ondersteuning voor voelbaar steviger en voller haar. Geeft body en volume aan elk afzonderlijke haartje! HEALING VOLUME maakt gebruik van de bijzondere eigenschappen van silica, dat wordt gewonen uit organische bamboo. De ultra lichtgewicht silica wordt met speciale nanotechnologie tot diep in het haar getransporteerd, waar het de diameter en stevigheid van elke afzonderlijke haar drastisch vergroot. Uw haar wordt dikker en voller. Zelfs fijn en dun haar krijgt meer volume en voelt steviger aan.

THICKENING SHAMPOO
Geeft body en volume aan dun en fijn haar. Sulfaat vrij.
THICKENING CONDITIONER
Geeft waanzinnige body en veerkracht aan dun en fijn haar.
THICKENING TREATMENT
Vergroot de diameter van elk afzonderlijk haartje voor volume van binnenuit.
ZERO WEIGHT GEL
Zonder alcohol, super sterke gel verstevigt het haar en geeft de structuur een nieuwe impuls.
ROOT EFFECTS
Sprayschuim voor meer volume en stevigheid bij de aanzet.

HEALING SMOOTH

Ontspanning en controle voor glad, sluik en recht haar. De geavanceerde krulontspannende formules van HEALING SMOOTH zijn speciaal ontwikkeld om op een natuurlijke wijze krullen en slag glad te maken en kroes te elimineren. Elk product uit deze serie is bestand tegen vochtigheid en bevat natuurlijke ingrediënten zoals mangosteen en coix-zaden. L’ANZA’s exclusieve haarherstellende bestanddelen transformeren ruw kroeshaar onmiddelijk in glad, zijdezacht haar. Uw haar wordt weer gezond en levendig en krijgt een stralende glans.

GLOSSIFYING SHAMPOO
Reinigt, kalmeert krullen en beheerst kroes. Sulfaatvrije formule.
GLOSSIFYING CONDITIONER
Voor hydratatie en het kalmeren van krullen en slagen, antikroes.
SMOOTHER STRAIGHTENING BALM
Stylingproduct voor tijdelijk ontkroezen. Verzorgt en beschermt.