Make-up

Je een keer professioneel op laten maken?

Make-up kan je helpen er perfect uit te laten zien. Frisser en jonger door het juiste kleur gebruik. Oostindie Haarspecialisten gebruikt make-up merken die de uiterste aandacht voor het milieu hanteren en niet getest zijn op dieren.

Om je een keer professioneel op te laten maken kan je natuurlijk met ons bellen, maar ook gelijk een online afspraak maken door op de rode knop te drukken.

make-up Oostindie Haarspecialisten
Nieuwe coupe? Een nieuwe make-up?

Heb je een nieuwe coupe of een andere kleur haar? Dan wil je natuurlijk ook een nieuwe make-up. Wil je graag advies over de make-up producten, nieuwe make-up spulletjes aan schaffen? Dan is het rustiger vooor jou, maar ook voor ons, dat je daar een afspraak voor maakt. Ook is het mogelijk om wenkbrauwen te verven, epileren of harssen. Ook dit op afspraak.

Maak je een afspraak bij ons voor een nieuwe coupe, dan geven we gratis advies over nieuw aan te schaffen make-up.
Make-up workshop?

Wil je weten hoe je jezelf mooi kan opmaken? Oostindie Haarspecialisten leert het je stap voor stap. Zodat je het thuis ook gemakkelijk kan opbrengen. De beauty pas die je zelf in kan vullen tijdens de workshop, helpt je hierbij.

De producten die wij gebruiken zijn van Barbera Bort. Deze producten zijn hypo allergeen en niet getest op dieren. Zeer goede houdbaarheid en in mooie verpakkingen. Voor een persoonlijke make-up workshop is de investering 45 euro.  Wil jij dat ook? Neem gerust contact op.  Gelijk een afspraak maken?

voorbeeld make-up voor/na

Foundation kan onnatuurlijk overkomen als je de verkeerde kleur gebruikt, te veel of als het niet goed aangebracht is. Laat je dus goed adviseren. Kleur creëer je met een blush en niet met een foundation. Een foundation moet je eigenlijk niet zien. Juist om een onnatuurlijk effect te vermijden.

Make-up is niet bedoeld om je achter te verbergen. Maar juist om je eigen ik naar voren te laten komen. Blush maakt je happy en hoort echt bij de basis.

Concealer werkt vaak als een directe oppepper voor je gezicht. Omdat je er bepaalde punten mee uitlicht, zie je er direct frisser en wakkerder uit. Waanneer je foundation gebruikt, mag concealer bijna niet ontbreken. Kies de concealer één of twee tinten lichter dan je eigen huidkleeur. Concealer licht niet alleen punten in je gezicht uit, maar je kunt er ook donkere of gekleurde kringen mee verdoezelen. Voor meer tips, maak eens een afspraak voor een make-up workshop.

Wil je make-up bestellen? Dan kan via onderstaande link of bel gewoon even. Make-up bestellen