Salon

Salon Oostindie Haarspecialisten. Kapper in Zwolle/ Stadshagen.

Dames en heren kapsalon waar je kwaliteit en vakkundig advies krijgt voor je coupe en haarkleur.

In salon Oostindie Haarspecialisten houden wij rekening met de valling van het haar, gezichtsvorm en stijlen. Tenslotte is ieder mens uniek met een eigen identiteit. Als imago kapper ben je bij ons aan het juiste adres.

Getalenteerd en professioneel.

 

Moet je even wachten?

Wij bieden betaalbare luxe en werken dan ook op afspraak. Gelijk een afspraak maken? Afspraak maken

Heb je een afspraak, maar moet je toch even moet wachten? Salon Oostindie Haarspecialisten biedt gratis Wifi en een lekker kopje koffie van vers gemalen bonen aan.  Blikvanger bij de wachthoek is de nieuwe led tv waar je de nieuwste mode en nieuwste haar kleuren laten zien. Wij hebben ook luxe leesbladen en boeken met kapsels in de wachthoek liggen. 

Salon Oostindie Haarspecialisten

Henk Oostindie: 

Dames en Heren kapper, trainer erkend leerbedrijf, hoofdhuid en haar specialist. ( internationale trainingen gevolgd bij Junge en Michaelis)

Tiny Oostindie:

Topstylist, colorist, visagist, image consultant, kleurentolk en trainer Colour comfort systeem. (Internationale trainingen gevolgd bij Junge en Michaelis)

Salon Oostindie Haarspecialisten heeft een nominatie voor de prestigieuze Coiffure Award op haar naam staan. 

Trend:

Nieuwe trend op het gebied van haar kleur, gaan we naar de kleuren die je in de natuur terug kunt vinden. Ook is er een trend op komst waar het draait om koele kleuren.

Koele tinten worden weer helemaal hot! Het probleem met een warme gloed kan alleen door een professional worden opgelost. Die heeft kennis van de neutralisatie via tegenovergestelde kleuren. Klanten van nu willen wel gekleurd worden, maar het moet er vooral natuurlijk uitzien. Salon Oostindie Haarspecialisten is daar altijd al mee bezig. Als imagokapper kijk je altijd wat het beste bij iemand staat. 

Wat coupe betreft: pony’s zijn helemaal terug. Alleen dan de zachte variant, de laagjes pony. Ook volume in het haar is belangrijk. Vraag naar onze headlines. 

Heren: Kapsels, knippen, snijden, omvorming, kleur en baard. Lees verder Kapsels

 

Dames: Kapsels, knippen, snijden, kleur, omvorming, opsteken, make-up en epileren. Lees verder Kapsels

Wil je meer weten over kleur en stijl voor kleding? Ga dan naar mijn website. ga naar de website.

Maaike W: Mijn haar en make-up zijn de hele dag prima blijven zitten. Ik was er zo blij mee! Op de foto’s zag ik pas echt hoe mooi mijn haar en make-up was.

Hettie van de Velde: ben der blij mee! lekker dicht bij huis en altijd alle aandacht voor je haar! ach.. je wordt een beetje vriendjes he? tevreden dus!! een jaartje of 8 al wel weer