Het belang van een goede kapper

Het belang van een goede kapper.

Ook een uitstekende manier om je persoonlijkheid kracht bij te zetten is een mooi kapsel. Investeer in je kapsel maar ook in kwaliteitsproducten die glans en volume in je haar brengen.

Op zoek naar het ideale kapsel, aangepast aan jouw haartype en jouw levensstijl is essentieel. Maar onthoud ook dat een goede haarverzorging er voor zorgt dat je haar elke morgen makkelijker en sneller te kappen is.

Ken je dit?

Je legt de kapper uit wat je wilt, maar het resultaat lijkt niet op wat je bedoelde? Jouw haar is te kort geknipt of nét niet de juiste kleur. Als je thuis je haar gewassen hebt krijg je het niet meer in model. Lange wachttijden, terwijl je toch om 11 uur die afspraak had. .. Drie verschillende medewerkers nemen het van elkaar over. Het is druk in de kapsalon en je hebt het idee dat je kapsel niet de aandacht krijgt die het verdient. De kapster gaat tussendoor whats appen, afrekenen met andere klanten, een collega helpen … en als ze terugkomt weet ze niet meer precies waar ze gebleven is met knippen?

Een goed geknipt kapsel kan je zoveel plezier geven. Maar aan een slecht geknipt kapsel blijf je je ergeren. Een goede kapper bied je niet alleen een aangenaam bezoek aan de kapsalon. Ook als je zelf thuis je kapsel in model brengt levert het je weer plezier op. Je krijgt complimentjes over je kapsel en je voelt je lekker als je weet dat je haar goed zit.

Zoek jij de ideale kapsalon? Een kapper die goed luistert naar wat je wensen zijn en met zorg en aandacht je haar knipt?

kleur en coupe voor
kleur en coupe na
Prettige sfeer?

Bij Oostindie Haarspecialisten heb je één kapper voor de complete behandeling. Het is rustig, er staat een gezellig muziekje aan en je wordt vriendelijk en persoonlijk ontvangen. Oostindie Haarspecialisten nemen alle tijd om te luisteren naar je kapsel-wensen. Je wordt deskundig en met zorg en aandacht geknipt, gekleurd en of gepermanent. Sommige klanten zijn al jaren klant. Het zijn bijna vriendjes geworden. Er is geen stagiaire meer die je haar wast. Door regelmatige bijscholingen in binnen en buitenland blijft de kennis van het vak up-to-date. Henk en Tiny van Oostindie Haarspecialisten reserveert meer tijd en aandacht voor elke klant. Daardoor hebben zij volop aandacht voor de keuze van je kapsel, de kleur en de verzorging van je haar. De zorg en aandacht die aan de klanten wordt besteed, zorgt voor het optimale resultaat. Wil jij dat ook? Een kapper die goed luistert naar je wensen? Je kapsel wordt zoals je bedoeld had? Jouw haar valt zonder veel moeite in model? Persoonlijke aandacht en ontvangst in een sfeervolle omgeving? Deskundig advies en stylingtips? Een kapper voor je complete behandeling?

klik hier om een afspraak te maken Of bel 038-4225069.