Fijn haar en gevoelige hoofdhuid

Fijn haar en gevoelige hoofdhuid.

Voor fijn haar en een gevoelige hoofdhuid hebben wij de juiste producten.

Fijn haar en gevoelige hoofdhuid

Deze producten gebruiken wij al meer dan 30 jaar. En onze klanten zijn daar erg tevreden over en gebruiken het nog steeds. Het mogelijk om je haar sterker te maken met een juiste shampoo

  1. Een shampoo waar de bestanddelen in zitten om dat te verkrijgen is o.a. Balance scalp Shampoo van de SP lijn. Deze shampoo is ook heel geschikt als je een gevoelige huid hebt.  Ook te gebruiken onder de douche voor je hele lichaam.  De shampoo geeft een milde verzorging en heeft een huidvriendelijke ph waarde. Dermatologisch getest op huidvriendelijkheid.

Fijn haar en gevoelige hoofdhuid.

  1. De Balance scalp lotion is een kalmeren de lotion die spanning en jeuk verlicht. Kalmeert en verzorgt de gevoelige huid. PH neutraal en alcohol en parfumvrij Dermatologisch getest op huidvriendelijkheid.
  2. De Balance scalp energy serum is een serum die helpt haaruitval te verminderen. Reduceert erfelijk en tijdelijk haarverlies tot 50%. En versterkt en verankert het haar. Maakt dun haar sterker Voor optimale resultaat voorbehandelen met Balance Scalp Shampoo.

Dus geschikt voor mannen én vrouwen. Er zit geen bepaalde geur aan de shampoo en tonic.

Te koop bij Oostindie Haarspecialisten, Speldenmakerstraat 40 8043CG Zwolle.