Foto presentatie mode 2016/2017

 Op vrijdagavond 9 december presenteert Tiny Oostindie een spectaculaire foto presentatie van de nieuwe mode, kleuren en make-up. Deze presentatie is van a.s.19.00 tot 21.00 uur.

Wat is nu het belang van deze presentatie? Deze presentatie is gemaakt door de bekende trendwatcher Christine Boland. Tiny: Ik ben aangesloten bij de Vereniging voor image professionals en elk jaar laten wij als vereniging een trendwatcher komen. Wij weten dat mode belangrijk is en wij houden er altijd rekening mee bij ons advies. Echter kijken wij als image consultant meer naar wat bij iemand past en wat iemand interessanter maakt. Hoe kom jij in deze nieuwe mode en nieuwe mode kleuren tot je recht. Er zijn mensen die denken; ja, ik zie de nieuwe mode toch in de winkels? Je ziet allerlei modeshows en foto’s op internet.

Waarom nu een trendwatcher? Een trendwatcher weet wat er in de wereld gebeurt en gebeuren gaat. De mode springt daar op in. Ook weet een trendwatcher wat er volgend jaar voor mode en kleuren aan komen of blijven. Daarom vinden wij als vereniging dat ook zo belangrijk om bij te blijven en elk jaar een trendwatcher uit te nodigen. Als privé persoon is het niet mogelijk om deze presentatie bij te wonen, de kosten zijn erg hoog. Als vereniging is het wel te doen, wij kopen dan ook altijd deze presentatie gezamenlijk. De foto’s mogen niet op internet, maar wij mogen het wel gebruiken voor onze klanten. De foto presentatie heb ik dan ook gekocht, daarom reken ik ook een prijs voor deze avond. De prijs heb ik wel helemaal aangepast omdat ik vind dat zoveel mogelijk vrouwen de kans moeten hebben om deze presentatie te bekijken. Onder het genot van een hapje en drankje. Let wel; als je deze winter iets koopt en de kleur of het model is volgend jaar weer uit is dat wel een beetje zonde. Koop je echter iets wat volgend jaar ook nog in de mode is, ben je trots en blij dat je de presentatie hebt gezien. Prijs € 15,- p.p. https://www.kleuradvieszwolle.nl/product-categorie/cadeaubonnen/

Ik verloot deze avond een 2 uur shoppen advies onder één van de aanwezigen.

Ook als je niet wint kan je een 2 uur shoppen advies boeken voor 39 euro p.p. bij minimaal 4 en maximaal 6 personen samen shoppen. Denk er maar over na, deze aanbieding is alleen te boeken op 9 december. Een mooi Sinterklaas cadeautje voor jezelf.

 

Make-up:

Een sprankelende look voor de nieuwe herfst/winter collectie. De nieuwste kleuren display staat die avond op tafel. Een paar nieuwe kleuren oogschaduw, potloden en lipsticks.

Nagellak gekozen aan de hand van de laatste catwalk trends. Met deze kleuren worden nagels ongetwijfeld één van de mooiste en feestelijke accessoires. Een nagellak welke lang blijft zitten, mooi glanst, snel droogt en eenvoudig is aan te brengen en te verwijderen. Een intens gel effect zonder gebruik van een lamp.

Als je wilt mag je de nieuwe kleuren uitproberen of help ik je daar mee.

Bij aanschaf van 55 euro aan make-up producten krijg je een mascara roller t.w.v. 15 euro gratis.

Oostindie Haarspecialisten