Grijs haar

Grijsnuances.

Waarom staat grijs haar bij de één fantastisch en versterkt de kleur het uiterlijk en is het bij de ander saai en onopvallend? Grijs haar kent ontzettend veel variaties, de meest lichte grijstint noemen we zilverwit en de donkerste antracietgrijs. Daarnaast kennen we bijvoorbeeld muisgrijs. Welke grijstint het beste bij iemand past is afhankelijk van de contrastwaarden in het uiterlijk.

Grijs haar.

Grijs haar is stugger van structuur en voelt droger aan. Veel mensen denken dat dit veroorzaakt wordt door het kleuren van het haar. Dit is niet het geval, grijs haar bevat weinig vocht en wordt hierdoor weerbarstiger. Met een kleurbehandeling kun je grijs haar verfrissen door de voedende bestanddelen in een kleuring.

Door met een kleurhoogte donkerbruin superdunne low light te maken, ontstaat verdieping van de zilverwitte kleur. Het resultaat biedt een harmonieus contrast met huid en ogen.

Grijs gemêleerd haar kun je kleuren met een as bruin, een middenasblond of lichtblonde superdunne high light voor een zachte frisse jonge uitstraling.

Vraag verder naar de mogelijkheden, wij werken met verzorgende kleuringen, en gebruiken onze professionele producten voor uw haar.

Ook mannen kunnen een kleurbehandeling krijgen, zelfs in 5 tot 10 minuten tijd, gewoon bij de wasbak. Bij Oostindie Haarspecialisten, Kapsalon in Zwolle.