Haarkleur

Haarkleur.

Een haarkleur goed aanbrengen alleen is niet goed genoeg.

Haarkleur

Haarkleur

Voor dat je een haarkleur opbrengt, is het belangrijk welke kleuren iemand mooi staat. In ieder geval moet je weten of iemand een koele kleur of een warme kleur mooi staat.

Oostindie Haarspecialisten bekijkt altijd voor dat ze iemand kleuren. Of iemand een koele of warme kleur het mooist staat.. ( wil je weten welk kleurtype jij bent? Ik geef je als je dat wilt een kledingkleuren uitleg met haarkleur advies) Als je wilt kan je gelijk een afspraak maken. Afspraak maken

Natuurlijk zijn er mensen die warme en koele kleuren staan. Zoals Koningin Maxima. Zij is een zomer/herfst type.

De meeste mensen in Nederland zijn zomertypes en hebben een koele kleur huid. Als deze mensen een warme haar kleur krijgen. Dan moeten zij alles aanpassen. Kleding, make-up enz. Anders lijkt het heel erg onnatuurlijk.

Haarkleur

Dan moet je niet alleen weten welk type iemand is, maar je moet ook alles weten over de technieken die je kunt gebruiken.

En, welk product het beste bij die persoon past. Een “echte kleuring”, een shampoo spoeling, een water spoeling, een henna, of coupe soleil, blondering enz.

Ook is de structuur van het haar belangrijk. Dun, dik, gesloten, open.

Henna geeft op grijs haar altijd een rossig uiterlijk. Ook is het niet grijs dekkend. Is dat wel het geval is er altijd een toevoeging bij de kleuring. In die toevoeging zitten metaalzouten.

Haarkleur

Nabehandeling; Altijd met een shampoo voor gekleurd haar en een conditioner, masker of kuur afsluiten.

Dan is de behandeling thuis ook erg belangrijk. Gebruik een shampoo voor gekleurd haar en een dito conditioner. Af en toe een masker of kuur voor gekleurd haar.

Bij Oostindie Haarspecialisten kan je bij je knipbehandeling vragen naar een kuur voor je gekleurde haar. Dat doen wij dan gelijk bij de wasbak. Lekker makkelijk voor jezelf.

Aangezien de mode weer langzaam aan het veranderen is. Naar krul, slag, volume en beweging in het haar. Is het voor veel kappers lastig om daar ook een kleur bij te geven.

Oostindie Haarspecialisten heeft Haidlines, dit is een volume omvorming waarbij er wel een kleuring gegeven kan worden. Uitgezonderd een Henna.

Natuurlijk is een kleuring ook mogelijk voor mannen. Oostindie Haarspecialisten kleurt al 30 jaar mannen haren. Vraag naar de mogelijkheden. Afspraak maken