Kapsalon corona proof

Onze kapsalon corona proof.

Kapsalon corona proof

We hebben een grote kapsalon in Zwolle. Ruim opgezet en we dragen mondkapjes. Desinfectiemiddel voor de handen van de klant. En eventueel een mondkapje voor de klant.

Kapsalon corona proof.

De volgende klant op een andere stoel. Veel doorluchten en een lucht zuiveringsapparaat in de salon. Wij hebben dus meerdere maatregelen getroffen. Qua bescherming en veiligheid.

Toch hebben we nu weer een lockdown. Jammer, maar het is niet anders.

Wat een heftig jaar.

Zoals jullie misschien weten werken wij volledig op afspraak. En gaan voorlopig gewoon door met werken al kan het nu even weer 5 weken niet. Volgend jaar zal het eerst een drukke tijd worden. En dat is lastig voor ons. Wij proberen dan wel zo veel mogelijk mensen te helpen. Maar kunnen niet meer zo hard werken als voorheen. Maak dan ook z.s.m. een afspraak als je snel aan de beurt wilt zijn.

Je kan een afspraak maken via de rode knop op de website. Of bel ons gerust. De afspraak kan vanaf 20 januari 2021. Wees er snel bij, want het zal weer druk worden.

Maak snel een afspraak via de groene knop. Home

Wij helpen je alleen als je niet ziek bent. Dus niet verkouden en niet hoest.

Geef gerust aan ons door als je een styling product nodig hebt. Een shampoo of conditioner. Ook make-up producten zo lang de voorraad strekt. Wij gaan nu geen nieuwe voorraden aankopen. Wij bezorgen het bij je thuis. Je kan het gewoon pinnen aan de deur. Contact

Wij wensen iedereen een prettige kerst en een heel voorspoedig nieuwjaar.

Kapsalon Oostindie Haarspecialisten