Lang haar

Lang haar

Misschien laat je je haar niet zo vaak knippen, omdat je je haar gewoon mooi lang wilt.

lang haar

Mooi lang haar, betekend wel dat je haar meer verzorging nodig heeft. Als je je haar niet regelmatig laat knippen, breekt het haar sneller af. Ook blijft het niet bij gespleten haarpunten. Maar splijt je haar verder naar boven toe. Daarom moet de kapper meer haar afknippen dan je misschien zou willen.

Bezoek daarom toch om de 6 tot 10 weken de kapper.

Verzorg je lange haar goed. Investeer in goede producten. Laat je adviseren. Voor elk haartype is een ander product geschikt.

Niet alleen een goede shampoo is belangrijk, maar gebruik ook een goede conditioner.

Gebruik de shampoo en conditioner uit dezelfde lijn. De producten zijn op elkaar afgestemd. Laat je goed door de kapper adviseren en schaf daar ook de producten voor je haar aan. Kapper producten doe je langer mee.

Lang haar

Was je lange haar ook niet te vaak. Door te vaak wassen, kan je haar uitdrogen. Is het lastig om het wassen uit te stellen? Er is ook nog droogshampoo.

Spray in de zomer en zeker als je op vakantie gaat naar een warm land, je haar in met een UV spray. Optimale bescherming voor je mooie lange haar. Neem de U spray ook mee als je op wintersport gaat.

Wrijf je lange haar niet droog, nadat je het gewassen hebt, maar dep het. Nat haar is extra zwak en breekbaar. Knijp het overtollige water uit je haren en dep ze droog met een handdoek. Laat zoveel mogelijk natuurlijk drogen. Gebruik niet te vaak een stijltang.

Lang haar

Mooi lang haar borstel je elke dag.

Laat je lange haar knippen, koop een shampoo en krijg in de maand februari de conditioner voor de helft van de prijs.