Trend deze zomer voor je haarkleur.

Haarkleur trend

Het kleurbeeld is over het algemeen zachter, meer naturel of heel erg uitgesproken. Nu het haar beeld steeds kleurrijker wordt is er een toenemende vraag naar experts die alles weten over kleur;

Tiny over passie voor kleur, de favoriete technieken en de nieuwe tinten voor het komende seizoen. Koel is heel erg trend deze zomer, vooral koele tinten met diepte er in. Nieuwe neutrale kleuren paletten waar ook een subtiele make-up bij hoort. Een subtiele look, waarbij make-up vooral de mooiste kenmerken van het gezicht naar voren zal halen. Een frisse, chique look.

Tiny’s favoriete kleuren; In eerste instantie kijk ik wat een klant het beste staat. Of deze een warm of koel type is. Ook de gezichtsvorm is belangrijk; als je een hoekige kaaklijn hebt is het mooier om deze niet te accentueren met een felle kleur maar eerder met een gedempte donkere kleur. Zodat de kaaklijn zachter wordt. Het is ook vooral kijken naar de gezichtsvorm en haar van de klant. In overleg met de klant gaan we dan de kleur kiezen.