Volume in je haar? Headlines.

Volume in je haar? Headlines.

Volume voor je haar? Volume wat langer blijft zitten, maar net geen permanent is? Kies dan voor Headlines. Headlines zijn geschikt als je fijn en slap haar hebt. Maar ook voor dik haar.

volume in je haar headlines

Oostindie Haarspecialisten zorgen er voor dat je haar de natuurlijke glans behoudt. Headlines zijn ook een ideale basis voor individuele styling variaties. Verzorgende polymeren vormen een beschermend laagje om het haar en zorgen voor een gelijkmatige haarstructuur.

Veel mensen willen graag volume in het haar wat langer blijft zitten dan een week.

Waarom bij Oostindie Haarspecialisten? …..Oostindie Haarspecialisten, Kapsalon in Zwolle heeft 30 jaar ervaring met headlines. Weten precies hoe wij deze moeten zetten met de voor jou haar juiste wikkels of shapers. We weten welke inwerktijd nodig is voor jouw haartype.

Het wel verplicht om de juiste shampoo te gebruiken. Anders geeft Oostindie Haarspecialisten geen garantie op de headlines. Voor headlines staat 6 tot 8 weken, maar de klanten van Oostindie Haarspecialisten hebben er meestal 3 maand plezier van.

Ben je nog niet helemaal overtuigd om headlines te laten zetten, lees dan het artikel van de productlijn van Lanza over de volumelijn. Dan krijg je alleen volume en dikker, sterker haar. volumelijn